Private Dining

PRIVATE CHEF

Heeft u plannen voor een diner? Laat mij deze verzorgen. Vanaf 4 personen maak ik diverse lekkere en interessante gerechtjes voor u en uw gasten. Bij dit 4 of 5 gangen diner wordt u de hele avond verwend beginnende met amuse, koud voorgerecht, warm voorgerecht, spoom, hoofdgerecht en als afsluiter kaasjes of een zoet dessert. Dit aangepast per seizoen.

Door mijn werkervaring in diverse sterren zaken, wordt uw privé diner een bijzondere ervaring met mooie borden en gerechten.

Voorgerecht

Als voorgerecht moet u bijvoorbeeld denken aan gebakken duivenborst met portsaus en paddestoelen. Als warm tussengerecht  gebakken kabeljauw met gewokte spinazie en saffraan saus of een soepje van pompoen met geitenroom.

Hoofdgerecht

Als hoofdgerecht fazantenpootjes met krachtige gevogelte jus daarbij aardappel mousseline en diverse winter groenten. Of reefilet met portsaus en paddestoelen met rodekool en pommes duchesse.

Dessert

Als afsluiter van de avond een heerlijke plank met zoete lekkernijen & kaasjes en een dessertwijn of port erbij. Of als klassieker crêpe Suzette.

Wijnarrangement

Het wijnarrangement is in overleg, afhankelijk van welke soorten wijn er worden geserveerd bij welk gerecht. Van een goede simpele wijn tot een grand cru. Ik verkoop de wijnen per fles en kan u adviseren welke het beste past bij welk gerecht.

Kijk in mijn webshop voor de collectie en prijzen.

Luxe Menu

1 x 4 GANGEN  LUXE DINER € 110,00 p.p.
1 x 5 GANGEN  LUXE DINER € 130,00 p.p.

Haute Cuisine

1* Haute Cuisine 4 gangen menu € 170 p.p.

1* Haute Cuisine 5 gangen menu € 200 p.p.

& diverse amuses

1* Chef’s choice € 250 p.p. incl. wijnarrangement

Overige

 Kinderen €27,50 Extra gang  €32,50

Oesters, kreeft, ganzenlever, wagyu & kaviaar als extra supplement tegen meerprijs bij de luxe menu’s.

Bedienend personeel 25 euro per uur.

Reiskosten €0,50 cent per kilometer

 Prijzen zijn inclusief 21% btw

CONTACT

BENIEUWD? NEEM CONTACT
MET MIJ OP