Assortiment
Private chef
Heeft u plannen voor een diner? Laat mij deze verzorgen. Vanaf 4 personen maak ik diverse lekkere en interessante gerechtjes voor u en uw gasten. Bij dit 4/5 of meer gangen diner wordt u de hele avond verwend beginnende met amuse, koud voorgerecht, warm voorgerecht, spoon, hoofd gerecht en als afsluiter kaasjes of een zoet dessert. Dit aangepast per seizoen.
Door mijn werkervaring in diverse sterren zaken, wordt uw private diner een bijzondere ervaring met mooie borden en gerechten.
Bij een 4 gangen menu moet u bijvoorbeeld denken aan mijn huis gerookte zalm op een bedje van mesclun sla met mierikswortel dressing,
Als warm tussengerecht gebakken kabeljauw met gewokte spinazie en saffraan saus of een soepje van pompoen met geitenroom.
Citroen sorbet spoon.
Als hoofdgerecht fazantenpootjes met krachtige gevogelte jus daarbij aardappel mousseline en diverse winter groenten.
Ik kook per seizoen de gerechten.
En als afsluiter een Grand dessert met diverse kaasjes en zoet, met een portje of dessert wijn.
Borden, bestek, & tafel decoratie inclusief.
Het wijn arrangement is in overleg dit is afhankelijk van welke soorten wijn er worden geserveerd bij welk gerecht. Van een goede simpele wijn tot aan de grand cru. Ik verkoop de wijnen per fles.
Bij meer dan 5 personen komt er standaard bediening mee, dit wordt door berekend in de factuur.
Maak hieronder een keuze uit de Menu’s en neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.
Mail: info@petite-cuisine.nl
Telefoon: 06 19855859
KVK:73621986