Private Dining

PRIVATE CHEF

Heeft u plannen voor een private dining diner aan huis? Laat mij deze verzorgen en ik maak er een culinaire avond van met hoogwaardige gastronomische gerechten op basis van dagverse lokale producten. Bij dit 4 of 5 gangen diner wordt u de hele avond verwend beginnende met een verrassende amuse, verfrissende entrees, onvergetelijke vegetarische of vlees-visgerechten en als afsluiter kaasjes of een zoet dessert. Dit aangepast per seizoen en begeleidende wijnen. Wijn kunt u vinden in mijn wijnshop en is een verplicht onderdeel bij een private diner. Uw keuze zit er niet bij? Geen probleem in overleg met u stellen we samen een mooi wijn arrangement samen.

Wat kunt u verwachten? Een kompleet verzorgd diner in uw eigen woning. Voorafgaande aan het diner informeer ik naar uw wensen en maak een op maat gemaakte menusuggestie. Hieronder een paar voorbeelden van de gerechten die ik serveer.

Voorgerecht

Als private dining voorgerecht moet u bijvoorbeeld denken aan gebakken duivenborst met portsaus paddestoelen en geparfumeerde rode biet. Als warm tussengerecht  gebakken kabeljauw met gewokte spinazie zoette aardappel puree saffraan saus en gekonfijte citroen, of een soepje van pompoen met geitenroom.

Hoofdgerecht

Als private dining hoofdgerecht fazantenpootjes met krachtige gevogelte jus geparfumeerd met look en daarbij aardappel mousseline en diverse seizoens groenten. Of reefilet met portsaus paddestoelen rodekool stoofpeer en pommes duchesse.

Dessert

Als afsluiter van de avond een heerlijke plank met zoete lekkernijen & kaasjes en een dessertwijn of port erbij. Of als klassieker crêpe Suzette.

Wijnarrangement

Het wijnarrangement is in overleg, afhankelijk van welke soorten wijn er worden geserveerd bij welk gerecht. Van een goede simpele wijn tot een grand cru. Ik verkoop de wijnen per fles en kan u adviseren welke het beste past bij welk gerecht.

Kijk in mijn webshop voor de collectie en prijzen.

Luxe Menu

1 x 4 GANGEN  LUXE DINER € 110,00 p.p.
1 x 5 GANGEN  LUXE DINER € 130,00 p.p.

Haute Cuisine

1* Haute Cuisine 4 gangen menu € 170 p.p.

1* Haute Cuisine 5 gangen menu € 200 p.p.

& diverse amuses

1* Chef’s choice 7 gangen € 250 p.p.

Overige

 Kinderen €27,50 t/m 10 jaar.

Oesters, kreeft, ganzenlever, wagyu & kaviaar als extra supplement tegen meerprijs bij de luxe menu’s.

Bedienend personeel 25 euro per uur.

Reiskosten €0,50 cent per kilometer

 Prijzen zijn inclusief 21% btw. Kijk bij de algemene voorwaarde voor verdere info.

CONTACT

BENIEUWD? NEEM CONTACT
MET MIJ OP