CATERAAR VAN AMBACHTELIJKE GERECHTEN

Mijn naam is Sandra Bugter ik ben cateraar van ambachtelijke gerechten en een klassiek frans geschoolde kok. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in diverse restaurants van bistro’s tot Michelin ster  restaurants. Ik ben in het bezit van alle noodzakelijke papieren HACCP, allergene, sociale hygiene, en ben geregistreerd bij de NVWA.

Door mijn buitenland ervaring ben ik bekend met diverse uitheemse keukens en exotische kruiden. Dat werkt zeker in mijn voordeel, want als ambachtelijke cateraar hou ik er van eerlijke, ambachtelijke en traditionele gerechten te bereiden.

What you see is what you get.

AMBACHTELIJKE CATERING

TERUG NAAR DE BASIS

Na jaren te hebben gewerkt in diverse keukens ben ik als cateraar terug gegaan naar de basis. Ik ben overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een hoogwaardig product. Dit motto voer ik door in alle vormen van catering die ik verzorg. Omdat ik in Flevoland woon ga ik regelmatig de boer op om daar dagverse producten te kopen en deze te verwerken in diverse gerechten en om er streek producten van te maken.

Ik heb een fobie voor het open trekken van kant en klaar zakjes. Oma’s authentieke gietijzeren pannen heb ik hoog in mijn vaandel staan.

Old school koken, het Bistro gevoel van de jaren 80 met een moderne twist, daar hou ik van!
Voor mij geen liflafjes. Het opmaken van de borden met pincetten, krokantjes&schuimpjes of monuculair koken waardoor je het product niet meer herkend, is voor mij een no no. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is mij door de jaren heen verteld. Zo ook voor het eten wat ik als cateraar serveer.
Dus ,hou je van eten net als ik, maak je niet druk en eet je dik, elk pondje gaat door het mondje, zolang het gezond en eerlijk is bereid, raak je de liefde voor eten nooit kwijt.

Love the Food.

CONTACT

BENIEUWD? NEEM CONTACT
MET MIJ OP