CATERAAR VAN AMBACHTELIJKE GERECHTEN

Mijn naam is Sandra Bugter ik ben cateraar van ambachtelijke gerechten en een klassiek frans geschoolde kok. Ik heb jarenlang ervaring opgedaan in diverse restaurants van bistro’s tot Michelin ster  restaurants. Ik ben in het bezit van alle noodzakelijke papieren HACCP, allergene, sociale hygiene, en ben geregistreerd bij de NVWA. Tevens ben ik lid van Euro-toque en het Gastronomisch Gilde.

Door mijn buitenland ervaring ben ik bekend met diverse uitheemse keukens en exotische kruiden. Dat werkt zeker in mijn voordeel, want als ambachtelijke cateraar hou ik er van eerlijke, ambachtelijke en traditionele gerechten te bereiden.

What you see is what you get.

AMBACHTELIJKE CATERING

TERUG NAAR DE BASIS

Aangezien ik alles vers en met de hand bereid, en niet wil inleveren op de kwaliteit van het eten wat ik maak is mijn prijs iets hoger dan de standaard cateraar.

Ik ben overtuigd van de kracht van eenvoud: doe zo min mogelijk met een hoogwaardig product. Dit motto voer ik door in alle vormen van catering die ik verzorg. Omdat ik in Flevoland woon werk ik met diverse boeren samen om daar dagverse producten in te kopen en deze te verwerken in gerechten en om er streek producten van te maken. Deze zijn te koop in boerderijwinkels.

Ik heb een fobie voor het open trekken van kant en klaar zakjes. Oma’s authentieke gietijzeren pannen heb ik hoog in mijn vaandel staan.

Old school koken die uitspraak van Onno Kokmeijer bij het programma Topchef was het grootste compliment wat ik als kok kon krijgen, en dat klopt ik heb een klassieke Franse opleiding gedaan.

Klassiek koken met een moderne twist daar hou ik van!

Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg is mij door de jaren heen verteld. Zo ook voor het eten wat ik als cateraar serveer.
Dus ,hou je van eten net als ik, maak je niet druk en eet je dik, elk pondje gaat door het mondje, zolang het gezond en eerlijk is bereid, raak je de liefde voor eten nooit kwijt.

Love the Food.

CONTACT

BENIEUWD? NEEM CONTACT
MET MIJ OP